Diverse

                                                                       130419

 

Fredag

 

 

1639s Väntans tider

 

Här sitter dom små , eller små och små, gynnarna och väntar på att vi ska komma och skjutsa dom till respektive praktikplatser. Det finns ju WiFi här så dom brukar passa på att surfa runt lite grann.

 

 

1649s Planering

 

Tommy och Joe diskuterar huruvida man ska lägga plåtarna om lott eller om dom ska ligga kant i kant. Tommy förordar kant i kant för att man ska slippa fickor där fukt och smuts kan samlas.

 

 

1652s Information

 

Joe berättar för Anton vad han ska göra i nästa steg och hur han ska göra för att nå bästa resultat.

 

Efter att vi lämnat av eleverna och sett till att dom har jobb så tog vi en långlunch och åkte till Big Bear. Det var där som den så kallade Rambopolisen hade slagit sig ner när polisen skulle ta honom. 200 poliser mot en före detta. Det slutade med att huset där han förskansat sig brann ner och den jagade hittades död i resterna.

 

 

1669s Vy över delar av sjön

 

Den här staden är känd för sin skidåkning på vintern, men är också ett stort resmål för motorcyklister med flera under sommaren. Det brukar vara både bil och mc-träffar här.

 

 

1681s Loppis

 

Tur att inte hustrun var med här. Då hade vi inte kommit vidare förrän dom stängde. Det fanns hur mycket, och då menar jag det, saker som helst.

 

 

1685s Mera loppis

 

Tomten var inramad med en massa frigebodsstora sjul fulla med grejor. Dessutom så var det före detta boningshuset fullt från golv till tak.

 

 

1687s Kvistning

 

Ser ni gubben uppe i trädet. Är det arborist dom kallas? Jag skulle i och för sig tro att det här var en glad amatör för hans såg var så slö och dessutom gick den fruktansvärt illa. Han fick i alla fall ner några kvistar medan vi tittade på.

 

 

1694s Nyttig lunch?

 

Idag valde jag en kycklingsallad. Det var gott och kändes lite nyttigt efter gårdagens frosseri. Det var i och för sig en hel del russin iblandade i salladen plus ett par nävar kanderade nötter vilka kanske inte var lika nyttiga. Goda var dom i alla fall.
 
 

1696s Inte lika nyttig lunch?

 

Chefen valde en kanske inte lika nyttig lunch. Det var väl mer av en skogsarbetarlunch med både bacon, korv, ägg, rösti och bröd. Till det så följde det med ett par amerikanska pannkakor med grädde och en skål sirap som topping. Han såg i alla fall ut att njuta av maten så den var nog god.
 
 

1698s ??????

 

Man ska nog aldrig sluta att förvånas. Hur kan man komma på idén att ställa en stridsvagn prydd med ett par torpeder eller vad det heter i sin trädgård. Det övergår mitt förstånd i alla fall.

 

 

1703s Brandbil

 

Brandbilarna är i alla fall väldigt vackra tycker jag.

 

Efter lunch så var jag med i undervisningen på skolan medan Kjell-Åke hade stämt ett möte med Cherrie Singer på Grand View för att diskutera och jämföra rektorsfrågor och skolan i övrigt. Tommy var på Davis och deltog i uppgifterna där. Bland annat så höll dom på och planerade in några dagar i lackverkstaden för Anton.

 

Under eftermiddagen kom Travis, Kristys son, på besök uppe på skolan. Han åkte i sin något redneckinspirerade bil. Jag säger då det. Undrar vad svensk polis skulle säga om dom såg den här bilen ute på vägarna. Det räckte nog inte med aja baja då heller.

 

 

1720s Travis

 

Kvällen tillbringade vi i Boathouse. För första gången på dessa år så lagade vi mat och bjöd hem Dave och Kristy. Det blev i alla fall en Kreolsk gryta. Mycket uppskattat.

 

Ungdomarna var på skolan och såg på en pjäs om Oliver Twist. Titta gärna på länken nedan

 

http://www.mountain-news.com/mountain_living/article_ba73f12c-a782-11e2-9390-001a4bcf887a.html

 

Efter det så for dom hem och laddade för lördagens begivenheter.

 

Ja, sen så hann vi inte något mer.

 

Hälsar

 

Lennart

 

 

                                             
                                             
                                             
                                             

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0