Påsklov

                                                               130329 - 130402

 

 

 

Kort sammandrag, Fabian och Zech

 

Fredagens stora event var att leka lite med skoter och snowracer. Dom var alltså ute och tolkade efter skoter med snowracer och madrass. En annan sak som är typisk för våra norrländska skogar är ju kolbullen vilken Zech fick smaka på. För er som eventuellt inte vet vad en kolbulle är så kan man väl likna den med en tjock pannkaka med salt fläsk stekt i massor av olja.  Det är såååå gott.

 

Lördagen bjöd på mer skoteråkning. Den här gången med ett mål lite längre bort, Forsa. Som ni ser på bilden här nedan så passerade dom ett ställe där det varit en hel del renar.

 

 

Renspår

 

 

Vattenfall

 

Det märks att våren verkligen är i antågande när man ser ett sånt här vattenflöde. Det sägs ju att snön alltid ligger kvar till påsk och att den sen försvinner ganska snart efter påsken oavsett när påsken kommer. Man kan ju gissa att vattenflödet är betydligt kraftigare om en vecka.
 
 

Fast i snön

 

Det här gick ju inte så bra. Dags att lyfta och slita lite grann, men dom är ju unga och starka så det fixade dom ju lätt som en plätt.
 
 

Skoterspår

 

Säga vad man vill om snöskotrar men dom får i alla fall ut många ungdomar i naturen och därmed en hel del kraftansträngningar. Motion på en ofta hög nivå. Dom åker inte skoter, dom kör skoter, och det är en viss skillnad. 

 

söndagen var det dags för en önskerepris. Då gjorde dom ett nytt besök på Multi Challenge och Lazerhallen.

 

Måndagen bjöd på ett besök på storsjöbadet med alla dess aktiviteter. På kvällen lagade Fabian och Zech tacos. Tack vare att Fabians flickvän (tror i alla fall att det var en flickvän) var med när dom berättade så kom sanningen fram. Dom stekte köttfärsen. Resten gjorde tjejerna. Dom är som alla andra karlar redan. Tar på sig hela äran för matlagningen även fast dom gjort bara en bråkdel. Nu kanske jag tände en brandfackla i mina påståenden men det får jag väl ta då. Det kan ju vara kul med lite debatt också.

 

Tisdagen bjöd på lite mer skoteråkning. Tänk vad en motor med lite tillbehör kan roa många pojkar. En del livslångt, för andra går det över efter några år.

 

En förhoppningsvis betydligt mer omfattande redogörelse av dom här veckorna kommer grabbarna att få skriva så snart amerikanarna har åkt hem och innan vi åker hem till dom.

 

Tack för nu

 

Lennart


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0