Hemresa

                                                                  130503-04

 

Hemresa

 

Nu är det oåterkalleligen slut på vistelsen här borta i det stora landet i väster. Det är fredag morgon när vi samlas för hemresa.

 

 

2809s Packning

 

Tur att bilen är så pass rymlig när alla ska in med sina resväskor. Dom kottar som jag plockade för någon vecka sedan fanns det inte plats för i någons resväska. Om det går bra så ska Kristy skicka dom i ett annat paket som hon ska skicka till Tommys fru vid ett senare tillfälle.

 

 

2811s Stephanie och Dave

 

Stephanie är som jag tidigare berättat Daves chef. Hon är en så kallad ROP coordinator och har ansvar för dom praktiska utbildningarna. Hon var i alla fall där för att tacka för i år och hon hoppades innerligt att vi skulle träffas om ett år igen. Det här är så bra så att det måste få fortsätta uttryckte hon det.

 

 

2816s Fabian, Dennis och Zech

 

Dom amerikanska killarna var ju förstås också på plats för att vinka av oss innan vi åkte vår väg neröver berget.
 
 

2818s Kristy och Stephanie

 

Kristy, vilken lagt massor av tid och energi på det här projektet, var också där. Ett speciellt tack till dig Kristy för allt jobb du lagt ner.

 

 
 

2823s Bilköer

 

Det var tur att vi var tidigt ute den här dagen, för bitvis var bilköerna så långa som man kunde se.

 

 
 

2827s Downtown LA

 

Stundtals var det ju tur att farten blev lite begränsad, till exempel här, för då hann man ju knäppa några bilder efter vägen.

 

 

2832s Hollywood

 

På vägen ner passade vi på att göra en tur förbi Hollywood för att göra en dryg timmes rundtur där. Ser ni skylten strax nedanför mitten av bilden. Om jag inte är alldeles ute och cyklar så kan jag berätta att den skylten är tillverkad i SVEG av alla ställen. Det är för många en okänd kunskap, för mig har det dock varit en sanning sedan ett antal år. När jag försökte googla på det kunde jag dock inte få min sanning bekräftad. Är det någon som kan hjälpa mig i mitt sökande så vore jag tacksam.

 

 

2836s Stjärnor

 

Dom här stjärnorna drar massor av folk till Hollywwod boulevard
 
 

2848s Hand och fotavtryck

 

Det här torget, eller vad man ska kalla det, har jag missat vid mina tidigare besök, så det var en nyhet även för mig. Marilyn Monroe, fortfarande en ikon drygt femtio år efter sin död.
 
 

2849s Steve Mc Queen

 

Vem minns inte filmer som Bullit och Papillon
 
 

2854s Pussugna killar

 

Att man kan göra en docka så verklighetstrogen är ju helt fantastiskt. Att dessutom två artonåringar från Sverige vill pussa en docka är än mer fantastiskt. Hon måste ha haft något alldeles extra den kvinnan.

 

 

2859s LAX Airport

 

I väntan på Tommy på flygplatser i Los Angeles. Han släppte av oss där och åkte sen med hyrbilen för att lämna tillbaka den
 
 

2860s Grimasernas mästare

 

Ni som känner dom här killarna kan ju be att få titta på bilderna där Anton finns med. Det finns inte många där han inte syns med en stor grimas. Det gäller även bilder där det inte var tänkt att han skulle vara med. Den som orkar får gärna göra en sammanställning av bilderna. Då kommer många att få sig ett gott skratt.

 

 

2864s Frankfurt

 

Här sitter vi i Frankfurt och väntar på flyget hem till Sverige. Fabians paddor gick nästan varma så fort det blev ett uppehåll i andra aktiviteter
 
 

0495ss Tommy söker kontakt

 

Som jag nämnt tidigare så är Tommy en inbiten användare av sin I-Phone. Han är nästan lyrisk när han berättar om alla dess funktioner och fördelar.
 
 

0499s Lunch i Stockholm

 

Så har vi då äntligen nått Svensk mark och Arlanda flygplats. Med tanke på den förhållandevis långa väntetiden där så passade vi på att äta lunch. Alla utom Anton valde en Cesarsallad, vilken var väldigt god. Anton sparade sig inför kvällens middag, flygande Jakob, som flickvännen hade lovat att hon skulle laga åt honom.
 
 

0500s Fabian väntar på maten

 

Fabian såg med blandade känslor fram emot morgondagen då han skulle vara tillbaka på Arlanda för vidare transport till Baltikum och armbrytar-EM. Han hade lovat Tove att han skulle följa med dit som moraliskt stöd. (Det var nog inte bara det tror jag)

 

 

0501s Anton

 

Sista bilden blev lite mörk men det är i alla fall Anton. Jag försökte ta en med blixt också men då blev grimasernas mästare för svår.

 

Några timmar senare så landade vi i alla fall på Frösö Flygplats där en hel del föräldrar och flickvänner väntade på våra globetrotters.

 

Det var ungefär vad som hände på vår resa hem från Lake Arrowhead.

 

Tack igen för att ni läst detta

 

Lennart

 

                                             

Carne Asada

                                                                  130502

 

Sista måltiden

 

Nu har vi alltså nått fram till sista riktiga dagen här borta. I morgon bitti, tidigt, bär det av hemåt.

 

Dagen började i alla fall i vanlig ordning med transport ut till verkstäderna. När vi kom till Davis så hade dom fått dagens Mountain News i vilken det fanns ett fylligt reportage om vårt utbyte.

 

 

2746s Morgonblaskan

 

Som sagt så var det ett riktigt fylligt reportage i tidningen så dom hade det dom gjorde en stund innan dom läst sig igenom det helt och hållet. Jag köpte dessutom ett gäng tidningar så att alla ska få varsin.

 

 

2749s Snap-Onbilen

 

Två lyckliga grabbar som för första gången handlat i en riktig Snap-Onbil. Jag tror mig kunna säga att dom tyckte att det var en häftig upplevelse.
 
 

2752s En sista fika

 

Det känns som om det mesta blir det sista idag. Så även fikastunden, både för oss och för dom. Normalt så har dom ingen fikarast när inte vi är på plats så det blir lite extra krydda när vi är där.

 

 

2753s Twin Peaks

 

När vi kommer upp till Twin Peaks så har även Snap-Onbilen nått dit. Fabian har också gjort en del inköp som han verkar nöjd med.

 

 

2761s Clayton

 

En av fjolårets utbyteselever var på besök vid Davis när vi kom dit för den Carna Asada som Jose och hans familj  bjöd på. Clayton, som han heter, berättade att han ska börja skolan till hösten. Han planerar att bli kraftverksingenjör och ska plugga i Oklahoma.

 

 

2769s Maaaat!

 

Det måste vara tacksamt att bjuda dessa gossar på mat. Dom äter allt och tycker att allt är gott.

 

 

2772s Carne Asada

 

Maten bestod av stekt strimlat kött, bönor, guakamole med mera. Det var fantastiskt gott. Alla skröt över maten som Joses fru och döttrar lagat.

 

 

2776s Luis med flickvän

 

 

2777s Mamma Mimi

 

Alla föräldrarna var också medbjudna men tyvärr så hade inte alla möjlighet att närvara. Richards mamma och pappa var dock på plats.
 
 

2783s Mitt i tuggan

 

Shelly och Maddie ville helst inte bli fotograferade precis när dom tog en tugga.

 

 

2785s Mätta

 

Dom flesta verkar mätta vid det här laget. En fortsätter dock en liten stund till.

 

 

2788s Fotostund

 

Dennis vill föreviga stunden med ett kort på sin och Fabians mat. Dom hade dock lite svårt att stå stilla så att han hann rikta in kameran mot målet.

 

 

2790s Alex söner

 

Två livade unga herrar som inte kunde stå still mer än två sekunder i taget. Dom sprang och klättrade på allt som fanns i verkstaden. Preecis som små barn ska vara.
 
 

2793s Alex med fru/sambo

 

 

2795s Joses flickor

 

Här ser ni Joses fru med tre av fyra döttrar. Den fjärde bor som jag tidigare skrev i ett kloster i Mexico.

 

 
2796s Dave och Kristy
 
 

2799s Gruppfoto

 

En bild på så många som möjligt av dom som varit inblandade i utbytet. Anton som alltid brukar sticka fram huvudet i nån konstig grimash lyckades den här gången gömma sig.???

 

I morgon är det som sagt dags för hemfärd så resten av dagen har vi alla använt till att packa och avsluta allt som måste vara färdigt innan avresa. Till exempel dessa rader i bloggen.

 

Adios amigos

 

Lennart

 

 


Knutte

                                                                 130502

 

Knutte eller?

 

Kristy tyckte att det såg lite roligt ut när jag satt inne på en restaurang, där det dessutom var lite halvskumt, och läste menyn med solglasögon på. Anledningen var dock att jag glömt mina ordinarie läsglasögon samtidigt som jag just köpt ett par solglasögon med läsglas inbyggda. Hon ville i alla fall att jag skulle visa den här bilden för er läsare så jag får väl bjuda på det då.

 

 

Oansad och dan

 

Natta natta

 

Lennart

Dave and Busters

                                                                 130501

 

Avskedsmiddag

 

Tiden rusar iväg och vi har redan nått fram till årets avskedsmiddag. Hur kan det komma sig? Vi kom ju nyss hit.

 

 

2690s Dave and Busters

 

Middagen åt vi på Dave and Busters i Victoria Gardens. Vi har varit där ett par gånger förut så vi vet att dom brukar ha bra mat samtidigt som dom har en stor nöjesanläggning med all världens olika spelmaskiner. Kan ju vara bra om dom yngre vill röra på sig efter maten.

 

 

2701s Körsbär

 

Ungdomarna hade problem med hur man skulle äta ett körsbär och ändå se manlig ut. Det går ju bara inte var det någon som sa. Ni tittare får väl avgöra själva vad ni tycker om Dennis sätt att äta.
 
 

2711s Oxfilé

 

Maten såg bra ut samtidigt som den dessutom smakade väldigt bra. För min del blev det oxfilé med potatismos och rostad lök samt ett örtsmör på toppen.
 
 

2712s Revbensspjäll

 

Anton beställde en  "full rack" med revbensspjäll. Tallriken var som ni ser stor som en normal bricka där hemma. Han erkände idag att han fortfarande var mätt när det var dags för dagens lunch. Inte så underligt med tanke på mängden mat plus att han avslutade med en dessert också.

 

 

2714s Kristy och Dave

 

Dave sitter och läser vad killarna har beställt och ler för sig själv.

 

 

2716s Fabian och Dennis

 

Som ni ser så äter även dom med god aptit. Fabian hade beställt samma som jag medan Dennis åt en pastarätt.

 

 

2718s Mimi

 

Om jag inte förklarat det nog tydligt tidigare så är det Mimi som är Dennis matmor eller vad vi ska kalla det. Det är alltså hos henne som Dennis bor. Ja, pappa och son Richard bor ju också där.

 

 

2720s Richard och Richard

 

Det är inte så vanligt att far och son heter samma nu för tiden. Det kan ju lätt bli en del missförstånd när det är så. Mimi berättade att Richard var tvungen att åka hem för att sova och jag trodde att hon menade den unge Richard medan det i själva verket var fadern hon menade. Han kör tydligen ca två och en halv timme enkel resa till jobbet varje dag. Det är ju nästan som om vi skulle åka till Sundsvall och jobba.

 

 

2721s Dessert

 

Så här såg i alla fall Anton och Fabians desserter ut. Smaskigt eller hur. Cody hade valt en annan variant med glass, grädde och kladdkaka. Portionen som han fick skulle utan tvekan ha räckt till hela min familj.

 

 

2722s DESSERT

 

Som ni ser så var det ett ordentligt lass som dom hade lagt på åt honom. Att han inte gav upp kan jag inte förstå.

 

Sen så var det dags för ett par timmars lek och spel i den delen av anläggningen.
 
 

2726s Koncentration

 

Tävlingsdjävulen kom fram i samma ögonblick som Tommy satte sig ner i förarstolen. Det var ett 100-procentigt fokus på uppgiften. Även om han fick jobba för det så tog han hem segern. Grattis!

 

 

2727s Samma här

 

Även Dave fokuserade fullt ut, och även han fick jobba för segern. Han kom förbi först i sista kurvan så det var inte mycket det hängde på. Ett grattis till Dave också
 
 

2730s Lufthockey

 

Zeck och Cody spelade ett parti Air hockey. Vem som vann vet jag inte men jag såg i alla fall att Zech fick plocka pucken ur nät några gånger.

 

 

2732s Flygardrömmar

 

Richard körde ett StarWar-spel. Han njöt i fulla drag och satt där och skrattade mest hela tiden. Richard har tydligen lite drömmar om att kunna bli flygare.
 
 

2735s Åskådare

 

Dave och Mimi följer med i Richards spel.

 

 

2743s Storstadsljus

 

På kvällen när vi var på väg uppför berget ser vi att det är klarare än någon tidigare kväll under vår vistelse här. Det var därför läge att stanna och knäppa några bilder. Man kan ju undra hur många kWh som förbrukas där nere varje natt i bara belysning.

 

Dagen närmar sig nu sitt slut och så berättelsen om den.

 

Tack än en gång för att ni läser detta forum

 

Lennart


Twilight Cruise

                                                                   130501

 

NHRA-museet

 

Den första onsdagen i varje månad från och med april till december är det något som kallas twihlight cruise vid NHRA-museet i Pomona. Det är också en av dom aktiviteter som vi försökt att ta med eleverna på under deras vistelse här borta.
 
 

2603s Chevrolet

 

I det här inslaget kommer bilderna att få tala mer för sig själva. Det är bara att njuta av alla dessa bilar, eller ska man kalla det för kreationer.

 

 

2607s Plymoth

 

 

2610s Börje!!!

 

Den här manen har vi träffat på några gånger tidigare. Han heter faktiskt Börje Forslund och har sina rötter i Sollefteå. Han har bott här borta i ett trettiotal år. Om det finns någon i läsekretsen som är en trogen tittare på antikrundan så kanske ni känner igen honom från ett av höstens program, han var där och fick en pistol värderad. Han berättade bland annat att han träffat två av fjolårets elever, Elina och Rickard, på en bilträff i Hammarstrand i somras.

 

 

2614s Roadster

 

 

2630s Riktigt gammal Ford

 

För er som är lite mer intresserad av eventet så finns här en länk att gå in på.

 

http://museum.nhra.com/apcm/templates/general.asp?articleid=624&zoneid=41&navsource=twilight

 

 

2635s Dave och Mimi

 

Här stötte vi på Mimi, Richards mamma. Hon hade skjutsat ner Dennis och Richard inför det här och kvällens nästa event och passade samtidigt på att titta på utställningen.
 
 
2643s Blankt och fint
 
 
2646s Rekordbilar
 
 

2647s Ännu en roadster

 

 

2666s Vilopaus

 

Här har dom unga herrarna tagit sig en välförtjänt vilopaus. Undra om dom har tagit hjälp av någon stylist för att bli så samstämmiga i färgvalet.
 
 

2681s Mycket motor

 

Ja, nu har ni fått en liten överblick över den upplevelsen. Som jag skrev lite längre upp i inslaget så finns massor av vidare information på museets hemsida.

 

Tack och hej

 

Lennart


Första Maj - Diverse

                                                                  130501

 

Första maj - Diverse

 

En helt vanlig arbetsdag, ok då kanske inte helt vanlig, för oss här borta. Hämta eleverna på skolan och se till att dom kommer till sina praktikplatser. När vi gjort det så blev vi kvar en stund på Davis för lite blandade uppgifter.

 

 

2552s Svarta änkor

 

Den här bilen har kommit upp från plattlandet för lite småreparationer i fronten. Dennis har dock upptäckt ett antal inte allt för trevliga medresenärer. Det är massor av spindelnät plus ett antal kokonger från svarta änkor. Dessutom så har han hittat några spindlar. Huvva, huvva. Här får han i alla fall hjälp av Joe med att städa bort dom kvarvarande resterna. Dom kan ju vara lite trist att bli bitna av dom små liven men dom är absolut inte dödliga om man inte är i väldigt dålig kondition.

 

 

2558s Pinstriping

 

Tommy har en liten instruktion i pinstripingens ädla konst.

 

 

2564s Änkorna borta

 

Nu har han äntligen kunnat börja att koncentrera sig på det verkliga uppdraget. Att strippa en Corvette -63:a i framändan inför lite reparationer och lackering.

 

Lite senare under dagen besökte jag och Tommy en man som vi tidigare träffat vid ett antal tillfällen, Ken Lotz. Anledningen var att se hans pågående projekt och få lite inspiration.

 

 

2573s Teknisk utveckling

 

Ken håller på att bygga en 1927 års Ford Tudor, samma modell som Tommy har, vilken kommer att ha all modern utrustning som man kan tänka sig. Fram och bakvagn från en Jaguar. Motor var en Ford sidventilare. Med mera, med mera.

 

 

2579s Projekt

 

Kolla skillnaden mellan dom båda sidorna

 

 

2580s Ford -39

 

Den här bilen har han hållit på med under ett antal år. Kolla bara höger bakskärm, där syns ett antal sömmar men inte alls alla. Han har byggt den av två skärmar, en höger och en vänster, plus ett antal släta plåtbitar.

 

 

2584s Ken och Tommy

 

Ken har ett måtto här i livet och det är, "kan jag göra det svårare". Han har i alla fall ett förflutet som grafisk designer innan han började jobba på heltid med ombyggnation av bilar. Ken delar också gärna med sig av sina kunskaper och tankar.

 

 

2586s Kaross

 

Här är karossen till -27:an. Runt om i rummet hänger och står massor av delar till bilen
 
 

2591s Verkstad

 

Nu ska ni få höra en härlig historia. Ken köpte i alla fall sin verkstad i form av en nästan färdigbyggd villa i ett av dom finare områdena. Han rev därefter bort alla innerväggarna och gjorde en verkstad av alltihop. Själv har han en liten lägenhet i bottenvåningen av det som i början var husets garage. Nu kanske i förstår att det är en entusiast av stora mått som vi har fått möjligheten att lära känna.

 

 

2599s Solbränna

 

När vi mötte Fabian inför kvällens aktiviteter så kom han med en mugg med aloe vera plus en pensel som han penslade sina öron med. Han hade varit ute för mycket och lyckats bränna öronen.

 

En annan lite spännande händelse som Luis berättade om var när han kom till sin pappas hus i Twin Peaks. Då höll en björn på och grävde i grannens soptunna. Det såg riktigt rotigt ut nästa dag berättade han. Allt var utspritt runt gården.

 

Dagens nästa aktivitet får ni höra om i nästa inlägg.

 

Lennart


Tisdag

                                                                 130430

 

Eleverna då???

 

Jag kan helt kort berätta att eleverna jobbar på, på sina respektive verkstäder. Tiden börjar rinna ut. Nu är det bara två arbetsdagar kvar för dom innan vi sätter oss i bilen för att åka till flygplatsen och en lång resa hemåt.

 

I morgon ska Anton troligen få byta ut chevaprojektet mot ett par dagar i lackverkstaden tillsammans med Steve.

 

Jag kan också berätta att här firas varken sista april eller första maj så vi jobbar på dom dagarna också.

 

I morgon kväll ska vi på Twilight cruise och därefter avskedsmiddag och på torsdag ska Jose bjuda på Carne Asada.

 

Schemat är som ni ser fullbokat in i det sista.

 

Tack o hej, leverpastej

 

Lennart


Rim High

                                                                  130430

 

Skolan

 

Om det är någon som tycker att det här inlägget, eller om man ska kalla det promenaden, känns lite ostrukturerat, så beror det på att jag började och avslutade min "walk about" vid fordonsverkstaden. Första anhalt blev således Fire Science.

 

 

2446s Fire science

 

Dom som väljer det här ämnet som individuellt val får lära sig en hel del om första hjälpen och hur man släcker eld. Dessutom så får dom lära sig lite grann om idrottsmedicin. Det finns en film på skolans hemsida som heter "every fifteen minutes" vilken är ett samarbete mellan skolan och dom instanser som kan bli inblandade i en olycka. Det är både polis, brandkår, ambulanspersonal och personal på ett sjukhus. Filmen handlar om en trafikolycka där några stycken ungdomar kör berusade och orsakar en trafikolycka i samband med sin avslutningsbal.       

http://row-rop.rimsd.k12.ca.us/Rim_Today/Every_15_Minutes/Every_15_Minutes.html

 

 

2447s Squashbanor

 

Det finns åtta stycken squashbanor på skolan. Dom snålar inte på sina idrottsanläggningar i det här landet.

 

 

2448s Tennis

 

Sex stycken tennisbanor. Jag ska erkänna att jag inte sett någon använda vare sig tennis- eller squashbanorna mer än en gång i år, och det var kvällstid.

 

 

2452s Baseboll eller Softboll

 

Den här banan har jag aldrig sett en levande själ på????

 

 

2456s Löparbanor mm

 

Här brukar det i alla fall vara en hel del aktivitet på dagarna. Självstudsande löparbanor och en fotbollsplan med upp och nervända mål. Hoppas ni kan se dom på bilden. Tommy har lovat att han kan hjälpa till med att vända dom rätt.

 

 

2458s Väggmålningar

 

Här på väggen till idrottshallen är en av flera stora väggmålningar. Jag har försökt få reda på kopplingen till Skottland men inte lyckats få något bra svar.

 

 

2459s Hej Hej

 

På väggarna i skolans korridorer har det tidigare funnit hälsningsord på alla möjliga språk. Förra sommaren målades dock nästan hela skolan om invändigt så att dom försvann. När vi skulle komma skyndade dom sig med att få dit den på svenska plus ett par till. Tack för det. När jag tyckte att dom fått en fin färg jämfört med den knallblå som fanns förut så berättade dom att dom inte alls var nöjda. Anledningen var att det är exakt samma färg som är standard i statens fängelser och den kopplingen ville dom inte ha mellan skola och fängelse.

 

 

2461s Personalparkering

 

Mera väggmålningar.

 

 

2462s Vykort

 

Här är en vy från vägen som passerar skolan. Här får man en liten känsla för hur högt upp i bergen som vi egentligen håller till. Det  är som ett höghöjdsläger i tre veckor.
 
 

2465s Entré

 

En av skolans entréer. Flaggorna hänger rakt ner. Inte tillstymmelse till vind idag.

 

 
2466s Mera väggmålningar
 
 

2468s Energibesparingar???

 

Man kan ju undra hur mycket energi som dom här grejorna ska spara åt skolan. Det har knappt blåst någonting sen vi kom hit men å andra sidan så har ju solen varit framme varje dag. Enligt Dave så ska dom här installationerna spara ungefär fem procent av skolans energibehov. Inte så illa ändå.
 
 

2469s Svetsutbildning

 

Innanför den här väggen håller dom till med sin svetsutbildning. Nu hade svetsläraren slutat inför det här läsåret, så då får träslöjdsläraren ta även dom lektionerna. Detta i väntan på bättre ekonomi så att dom ska ha råd att anställa en ny. Besparingar även här alltså.

 

 

2471s Autoshop

 

Så var jag då tillbaka vid utgångspunkten efter en nästan timslång promenad.

 

Hoppas nu att ni fått en liten överblick över hur skolan ser ut och vart det är era kära håller till.

 

Tack tack

 

Lennart


Crestline

                                                                  130430

 

Crestline

 

Crestline är också en liten stad som ligger i San Bernadino Mountains. Befolkningen är ca 10770, var så 2010 i alla fall. Höjd över havet är ca 4720 fot, dvs drygt 1400 meter. I staden finns fler restauranger än genomsnittet och en annan sak som kanske inte är så positivt för dom som bor där. Den, staden, är mer utsatt för dom risker som en jordbävning kan innebära. San Andreasförkastningen ligger ju som ett band strax nedanför berget. Joe Black berättade att dom i skämtsamma ordalag brukade prata om att dom så småningom kommer att ha strandtomt. Avdelningen galghumor.

 

 

2474s Population och elevation

 

Jag måste säga att jag tycker att det är en trevlig information i dessa bergstrakter att dom talar om på vilken nivå över havet som orterna ligger. Det är också kul med informationen om antal invånare. Det är ju inte så lätt att få någon överblick över en sån här plats med tanke på topografin.

 

 
2473s Pyntat och fint
 
 

2475s Smoke shop

 

Här säljer dom enligt bättre vetande bara vanlig tobak även om namnet skulle kunna indikera något annat.
 
 

2477s Kyrka???

 

Det finns kyrkor i alla möjliga modeller och utföranden. Dessutom så finns dom allra flesta olika trosinriktningarna representerade lite överallt. Man är nog betydlig mycket starkare i sin tro i det här landet än vad vi är hemma i svedala.

 

 

2478s Restaurang

 

Som jag skrev i första avsnittet, av det här inlägget, så finns det många restauranger i den här lilla staden. Jag tror inte att man skulle hinna prova alla under dom tre veckor som vi är här även om man åt ute två gånger om dagen.

 

 

2481s Bakgata

 

Det är inte alla gator som är direkt presentabla. Ganska så slitet i vissa kvarter.

 

 

2548s Weed-butiken

 

Den här lilla butiken som döljer sin verksamhet bakom fördragna gardiner tillhandahåller mariuana "för medicinskt bruk". Om man inte har ett läkarintyg så har dom som av en händelse tillgång till en läkare också. För att vara en så liten ort så är det förvånansvärt många bilar som är dit varje dag. Det är inte ofta som det är helt tomt på parkeringen. Jag måste få påpeka att jag tycker detta är en skam för ett samhälle som säger sig vara upplyst. Den lampan måste ha brunnit ut för länge sen. Om ni undrar hur jag kan ha den kollen så ligger butiken ca 100 meter från Davis och vi passerar den flera gånger om dagen.

 

Det var lite om Crestline det.

 

Hälsar


RSS 2.0