Söndag

                                                                 130421

 

Vilodag!!!???

 

Söndagen började väldigt tidigt för vissa, Tommy och Kjell-Åke. Dom var uppe runt fyra på morgonen för att se till att chefen tog sig hem. Flyget skulle gå klockan nio och dessutom så ska man vara på plats minst två timmar före avgång. Resan till flyglatsen,LAX, tar två timmar ungefär. Detta plus att man bör ha lite marginal gjorde att dom var tvungna att kliva upp så okristligt tidigt. Efter att Tommy lämnat av Kjell-Åke på flygplatsen åkte han till en kompis som bor i Sylmar för att umgås och ta det lite lugnt över dagen.

 

Dennis gjorde en utflykt tillsammans med sin familj till downtown Los Angeles. Där strosade dom runt lite grann plus att dom åt middag i little Tokyo. Japanskt förstås. Han försökte äta nudelsoppa med pinnar vilket inte var det lättaste. Därefter åkte dom vidare till Santa Monica Beach och den berömda piren där. En annan sak som är historisk och som tar sin början där vid piren är Route 66, den kanske mest berömda vägsträcka som finns / har funnits i USA. Den sträcker sig därifrån upp till Chikago. En sista plats som dom besökte var Hollywood och en promenad bland stjärnorna. Dagen blev ganska lång för dom med hemkomst när klockan närmade sig elva på kvällen.

 

Anton och Fabian var ute på delvis samma aktiviteter. Det kanske mest spännande var att dom var och spanade på ett Moontempel, vet inte om jag stavat rätt. Det var i alla fall en religös sekt som "härjade" för ganska länge sedan. Dessutom så har ju Anton fyllt år sen vi kom hit så han blev bjuden på tårta hemma hos familjen och då var även Fabian med och fick smaka. Utöver det så var det mest att ta det lite lugnt som gällde för dom två herrarna.

 

Undertecknad satt i stort sett hela dagen med datorn i knät för att komma ikapp med bloggandet. Jag var knappt utanför dörren ens, trots att det var så fint väder.

 

Dave och Kristy hade också en dag av återhämtning och städning av dom pappershögar som dom samlat ihop under veckan.

 

Det var ungefär vad som hände under söndagen i korta ordalag.

 

Hälsar

 

Lennart

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0