Back in buissness

                                                                    130429

 

Måndag på verksta´n

 

Efter en allt för kort natt så var det dags för en ny arbetsvecka att ta sin början. Med tanke på hur långt bort Dennis bor och problemen med transport så fick han en sovmorgon fram till tio idag. Vi övriga var igång i normal tid.

 

 

2409s Plåtjobb

 

Golvet börjar mer och mer att ta sin form. Snart bara att svetsa fast bitarna.
 
 
 

2410s Torpedväggen

 

Även torpedväggen börjar att likna något. Joe har varit på skolan och lånat lite plåtverktyg, Engelskt hjul och krymp- och sträckverktyg. Dessutom så har Tommy varit där och instruerat honom i hur man använder dessa verktyg.

 

 

2413s Verktygslåda

 

Anton håller på och söker efter verktyg i Joes verktygslåda, eller skåp kanske man ska kalla det. Skåpet är i alla fall av märket Snap On och kostar säkert en hel förmögenhet. Ni som har lite koll på verktygspriser och kvalitet vet troligen att det är ett av världens bästa verktygsmärken. Priset är också därefter. En annan sak som man inte får glömma är att det är livstidsgaranti på dom flesta av deras verktyg.

 

 

2415s Smogcheck

 

Dagens andra smogcheck är på gång. Den var väl inte lika upphetsande som den första.

 

 

2418s Ferarri

 

Som sagt så var nog den första lite mer intressant. En Ferarri Testarossa är det inte varje dag man ser. Det är troligen en dömbil för dom flesta motorintresserade. Tyvärr så blir det nog en dröm för dom flesta. Jag känner en kille som hade en 356 Spyder förut och han berättade då, för ca 10 år sedan, att en stor service kostade 60 000 kronor. Där sprack drömmen.

 

 

2420s Fika

 

Dagens fika bestod av Josés goda kaffe, smaksatt med vanilj och hasselnöt, plus ett smaskigt bakverk från den lokala bagaren

 

 

2426s Glada grabbar

 

Båda två har upptäckt att byxorna börjar bli för stora och inte för små som dom hade trott att det skulle bli. Med tanke på hur mycket dom kan stoppa i sig ibland så är det en gåta för dom flesta. Lyllosar.

 

 

2430s Dela med sig....

 

Om det är någon som har gjort sin telefon till ett arbetsverktyg så är det Tommy. Idag så höll han på och visade Alex och Louise några bilder på en bil och hur han hade löst något problem. En stund senare höll han på och visade Joe hur man med en tillsats, för ca 25 dollar, kan använda telefonen till att felsöka det mesta i bilens elektriska system.

 

För mig själv så bestod resten av dagen till att uppdatera bloggen plus att tvätta lite kläder. Om man reser med lätt packning så får man ta ett sånt obehag.

 

Tack för idag

 

Lennart

 

                                             

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0