Mountain News

                                                                         130425

 

Intervju

 

Dagen började i vanlig ordning med att vi hämtade eleverna klockan sju vid skolan. Gårdagens dimma låg fortfarande kvar på framsidan, eller ska man säga södra sidan, av berget
 
 

2003s Dimma

 

Så här såg det ut ungefär när vi åkte från skolan mot Crestline och Twin Peaks. Ungefär 25 meters sikt bitvis.
 
 

2005s Bubbla

 

En bubbla av årsmodell -68. Den såg ut att vara i förhållandevis bra skick.
 
 

2011s Mary-Justine Lanyon

 

Idag var det intervjudags. Mary-Justine Lanyon från Mountain News besökte båda verkstäderna för att prata med både elever och personal och sen var hon till skolan och pratade med Dave och dom amerikanska eleverna. Det kommer att bli ett reportage i torsdagens tidning så att vi har möjlighet att ta del av det innan vi ska åka hem. Senare kommer hon att göra ett större reportage om tävlingsdelen som dom har på skolan.

 

 

2016s Louise

 

Här har vi en av dom senast anställda på Davis. Han har bara jobbat där i ungefär tre månader så det var första gången vi träffade honom när vi kom hit i år.

 

 

2020s Steve, lackeraren

 

Steve, en av dom gamla trotjänarna som dessutom bor i huset. Han har alltid varit en fantastisk pedagog och lärare för våra elever. Det är väl inte alltid som han är seriös för det brukar vara en hel del bus i hans omgivning. När det gäller jobbdelen är han dock otroligt kunnig. Färgen som han blandar här på bilden kostar 157 dollar, det talade datorn vilken är kopplad till vågen om.
 
 

2028s En plåtbit till

 

Här har Anton tillverkat ytterligare en plåtbit som han monterat på den gamla chevan. Det var nog bra mycket mer rost på bilen än vad dom trodde när dom började jobba med den i förra veckan.

 

 

2029s Rörtång????

 

När vi såg hur dålig funktionen var på den amerikanska rörtången var Tommy tvungen att visa hur en "riktig" svensk rörtång från Bacho ser ut.
 
 

2032s Alex

 

Här har vi ytterligare en trotjänare. Han har varit i företaget alla år utom ett när jag varit med. Han hade dock ett år när han jobbade på ett annat företag. Alex är också duktig på att förklara vad han gör. Kanske lite för noggrann ibland för att det ska vara bra för hans egen lön. Han jobbar nämligen på accord.

 

Fabian fortsatte att jobba med den gamla trucken. Han skulle montera tillbaka instumenten som han tog bort häromdagen.

 

I morgon drar vi mot Las Vegas så nu är det dags att packa en väska med det viktigaste.

 

Tack för idag, slut för idag

 

Lennart


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0