Utflykt i länet

                                                                  130328
 
Sightseeing
 
Idag är det skärtorsdag och sista dagen innan det blir påsklov. Det nyttjade våra amerikanare till en sightseeingtur runt i länet.
 
 

2529 Sunne kyrkoruiner

 

Första anhalten var kyrkoruinerna i Sunne ett par mil från stan. Den har sina anor ända från 1100-talet så den har några år på nacken. Nästa anhalt eller vad man ska kalla det, var i alla fall att åka på en isväg. Jag frågade om det någonsin blir is på Lake Arrowhead. Svaret blev att så aldrig är fallet. Nästan åtminstone. Dom gånger det blivit en ishinna så har den aldrig gått att gå på.

 

 

2538 Isvägen Sunne - Vällviken

 

 

2547 Mathak i Hallen

 

Mathaket i Hallen heter i alla fall Hallens Grill och Café. Alla åt en Burn out Burger vilken dom verkligen skröt över. Den var alltså jättegod.

 

 

 

2552 Här är grabbarna på Åre torg.

 

Här har dom nått fram till Åre och en stunds shopping i denna skidmetropol. Förutom den vanliga shoppingen så gjordes ett besök på Åre Chokladfabrik. Man kan ibland tycka att deras godis är dyr men åtminstone jag tycker att det är värt varenda krona.

                                             
 

2555 Vy upp mot slalombacken

 

På vägen hem mot Östersund så hann dom svänga in hos Tommy för att se var han bor, men sen var dagen slut så det var bara att gasa på för att hinna tillbaka innan kompisarna slutat för dagen.

 

Nu är det lov och det kan bli lite långt mellan inläggen.

 

Hälsar

 

Lennart

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0