Nu är dom här

                                                             130320

 

Ankomsten

Så var dom då här. Våra vänner från det stora landet i Väster. Resan hade gått bra men den hade i vanlig ordning varit ganska lång. En övernattning i Stockholm med lite sightseeing hann dom med på vägen hit, men det får Dave berätta lite mer om när han har kommit på fötter.

2542s Tommy, Richard, Zech (uttalas Zack) och Cody

När vi kommit till skolan så började vi med en liten rundvandring i lokalerna och träffade då dom få som var i huset idag. Dom flesta var ute på friluftsdag. En av dom som vi träffade var vår rektor vilken berättade lite om schemat för deras besök.


2545s Dave och Kjell-Åke i samspråk
 
 
2546s Nyfiket lyssnande gäster
 
 
2548s Dennis och Anton lyssnar också på rektorn
 

2551s Nu börjar dom prata lite med varandra

 Det brukar alltid ta en liten stund innan isen bryts och elverna börjar prata med varandra och nu har det väl gått ungefär en halvtimme, timme. Snacket börjar komma igång. I morgon snurrar det säkert på hur lätt som helst. 

 
 
2556s Nu är väskorna packade och resan hem till
Dennis kan börja
 
 
2557s Fabian och Zech väntar på att få åka. Jag tror att Zech är lite frusen

 I skrivande stund så har dom troligen nått sina boenden och vis av tidigare års erfarenheter så är risken stor att våra gäster kommer att krasha rätt ner i en kudde för att sedan sova ovaggade till i morgon bitti.

 I morgon kommer rektorn att informera om våran skola och vårt skolsystem en liten stund på morgonen. Efter lunch blir det ett studiebesök på transport med allt vad det innebär. Om det går bra så får dom kanske provköra något eller några fordon. Mer om det i morgondagens inlägg.

Tack för idag

Lennart


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0