Carne Asada

                                                                  130502

 

Sista måltiden

 

Nu har vi alltså nått fram till sista riktiga dagen här borta. I morgon bitti, tidigt, bär det av hemåt.

 

Dagen började i alla fall i vanlig ordning med transport ut till verkstäderna. När vi kom till Davis så hade dom fått dagens Mountain News i vilken det fanns ett fylligt reportage om vårt utbyte.

 

 

2746s Morgonblaskan

 

Som sagt så var det ett riktigt fylligt reportage i tidningen så dom hade det dom gjorde en stund innan dom läst sig igenom det helt och hållet. Jag köpte dessutom ett gäng tidningar så att alla ska få varsin.

 

 

2749s Snap-Onbilen

 

Två lyckliga grabbar som för första gången handlat i en riktig Snap-Onbil. Jag tror mig kunna säga att dom tyckte att det var en häftig upplevelse.
 
 

2752s En sista fika

 

Det känns som om det mesta blir det sista idag. Så även fikastunden, både för oss och för dom. Normalt så har dom ingen fikarast när inte vi är på plats så det blir lite extra krydda när vi är där.

 

 

2753s Twin Peaks

 

När vi kommer upp till Twin Peaks så har även Snap-Onbilen nått dit. Fabian har också gjort en del inköp som han verkar nöjd med.

 

 

2761s Clayton

 

En av fjolårets utbyteselever var på besök vid Davis när vi kom dit för den Carna Asada som Jose och hans familj  bjöd på. Clayton, som han heter, berättade att han ska börja skolan till hösten. Han planerar att bli kraftverksingenjör och ska plugga i Oklahoma.

 

 

2769s Maaaat!

 

Det måste vara tacksamt att bjuda dessa gossar på mat. Dom äter allt och tycker att allt är gott.

 

 

2772s Carne Asada

 

Maten bestod av stekt strimlat kött, bönor, guakamole med mera. Det var fantastiskt gott. Alla skröt över maten som Joses fru och döttrar lagat.

 

 

2776s Luis med flickvän

 

 

2777s Mamma Mimi

 

Alla föräldrarna var också medbjudna men tyvärr så hade inte alla möjlighet att närvara. Richards mamma och pappa var dock på plats.
 
 

2783s Mitt i tuggan

 

Shelly och Maddie ville helst inte bli fotograferade precis när dom tog en tugga.

 

 

2785s Mätta

 

Dom flesta verkar mätta vid det här laget. En fortsätter dock en liten stund till.

 

 

2788s Fotostund

 

Dennis vill föreviga stunden med ett kort på sin och Fabians mat. Dom hade dock lite svårt att stå stilla så att han hann rikta in kameran mot målet.

 

 

2790s Alex söner

 

Två livade unga herrar som inte kunde stå still mer än två sekunder i taget. Dom sprang och klättrade på allt som fanns i verkstaden. Preecis som små barn ska vara.
 
 

2793s Alex med fru/sambo

 

 

2795s Joses flickor

 

Här ser ni Joses fru med tre av fyra döttrar. Den fjärde bor som jag tidigare skrev i ett kloster i Mexico.

 

 
2796s Dave och Kristy
 
 

2799s Gruppfoto

 

En bild på så många som möjligt av dom som varit inblandade i utbytet. Anton som alltid brukar sticka fram huvudet i nån konstig grimash lyckades den här gången gömma sig.???

 

I morgon är det som sagt dags för hemfärd så resten av dagen har vi alla använt till att packa och avsluta allt som måste vara färdigt innan avresa. Till exempel dessa rader i bloggen.

 

Adios amigos

 

Lennart

 

 


Kommentarer
Postat av: Camilla H

Tack för att vi fått följa med på ännu en resa. =)

2013-05-03 @ 17:06:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0