Dave and Busters

                                                                 130501

 

Avskedsmiddag

 

Tiden rusar iväg och vi har redan nått fram till årets avskedsmiddag. Hur kan det komma sig? Vi kom ju nyss hit.

 

 

2690s Dave and Busters

 

Middagen åt vi på Dave and Busters i Victoria Gardens. Vi har varit där ett par gånger förut så vi vet att dom brukar ha bra mat samtidigt som dom har en stor nöjesanläggning med all världens olika spelmaskiner. Kan ju vara bra om dom yngre vill röra på sig efter maten.

 

 

2701s Körsbär

 

Ungdomarna hade problem med hur man skulle äta ett körsbär och ändå se manlig ut. Det går ju bara inte var det någon som sa. Ni tittare får väl avgöra själva vad ni tycker om Dennis sätt att äta.
 
 

2711s Oxfilé

 

Maten såg bra ut samtidigt som den dessutom smakade väldigt bra. För min del blev det oxfilé med potatismos och rostad lök samt ett örtsmör på toppen.
 
 

2712s Revbensspjäll

 

Anton beställde en  "full rack" med revbensspjäll. Tallriken var som ni ser stor som en normal bricka där hemma. Han erkände idag att han fortfarande var mätt när det var dags för dagens lunch. Inte så underligt med tanke på mängden mat plus att han avslutade med en dessert också.

 

 

2714s Kristy och Dave

 

Dave sitter och läser vad killarna har beställt och ler för sig själv.

 

 

2716s Fabian och Dennis

 

Som ni ser så äter även dom med god aptit. Fabian hade beställt samma som jag medan Dennis åt en pastarätt.

 

 

2718s Mimi

 

Om jag inte förklarat det nog tydligt tidigare så är det Mimi som är Dennis matmor eller vad vi ska kalla det. Det är alltså hos henne som Dennis bor. Ja, pappa och son Richard bor ju också där.

 

 

2720s Richard och Richard

 

Det är inte så vanligt att far och son heter samma nu för tiden. Det kan ju lätt bli en del missförstånd när det är så. Mimi berättade att Richard var tvungen att åka hem för att sova och jag trodde att hon menade den unge Richard medan det i själva verket var fadern hon menade. Han kör tydligen ca två och en halv timme enkel resa till jobbet varje dag. Det är ju nästan som om vi skulle åka till Sundsvall och jobba.

 

 

2721s Dessert

 

Så här såg i alla fall Anton och Fabians desserter ut. Smaskigt eller hur. Cody hade valt en annan variant med glass, grädde och kladdkaka. Portionen som han fick skulle utan tvekan ha räckt till hela min familj.

 

 

2722s DESSERT

 

Som ni ser så var det ett ordentligt lass som dom hade lagt på åt honom. Att han inte gav upp kan jag inte förstå.

 

Sen så var det dags för ett par timmars lek och spel i den delen av anläggningen.
 
 

2726s Koncentration

 

Tävlingsdjävulen kom fram i samma ögonblick som Tommy satte sig ner i förarstolen. Det var ett 100-procentigt fokus på uppgiften. Även om han fick jobba för det så tog han hem segern. Grattis!

 

 

2727s Samma här

 

Även Dave fokuserade fullt ut, och även han fick jobba för segern. Han kom förbi först i sista kurvan så det var inte mycket det hängde på. Ett grattis till Dave också
 
 

2730s Lufthockey

 

Zeck och Cody spelade ett parti Air hockey. Vem som vann vet jag inte men jag såg i alla fall att Zech fick plocka pucken ur nät några gånger.

 

 

2732s Flygardrömmar

 

Richard körde ett StarWar-spel. Han njöt i fulla drag och satt där och skrattade mest hela tiden. Richard har tydligen lite drömmar om att kunna bli flygare.
 
 

2735s Åskådare

 

Dave och Mimi följer med i Richards spel.

 

 

2743s Storstadsljus

 

På kvällen när vi var på väg uppför berget ser vi att det är klarare än någon tidigare kväll under vår vistelse här. Det var därför läge att stanna och knäppa några bilder. Man kan ju undra hur många kWh som förbrukas där nere varje natt i bara belysning.

 

Dagen närmar sig nu sitt slut och så berättelsen om den.

 

Tack än en gång för att ni läser detta forum

 

Lennart


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0