Twilight Cruise

                                                                   130501

 

NHRA-museet

 

Den första onsdagen i varje månad från och med april till december är det något som kallas twihlight cruise vid NHRA-museet i Pomona. Det är också en av dom aktiviteter som vi försökt att ta med eleverna på under deras vistelse här borta.
 
 

2603s Chevrolet

 

I det här inslaget kommer bilderna att få tala mer för sig själva. Det är bara att njuta av alla dessa bilar, eller ska man kalla det för kreationer.

 

 

2607s Plymoth

 

 

2610s Börje!!!

 

Den här manen har vi träffat på några gånger tidigare. Han heter faktiskt Börje Forslund och har sina rötter i Sollefteå. Han har bott här borta i ett trettiotal år. Om det finns någon i läsekretsen som är en trogen tittare på antikrundan så kanske ni känner igen honom från ett av höstens program, han var där och fick en pistol värderad. Han berättade bland annat att han träffat två av fjolårets elever, Elina och Rickard, på en bilträff i Hammarstrand i somras.

 

 

2614s Roadster

 

 

2630s Riktigt gammal Ford

 

För er som är lite mer intresserad av eventet så finns här en länk att gå in på.

 

http://museum.nhra.com/apcm/templates/general.asp?articleid=624&zoneid=41&navsource=twilight

 

 

2635s Dave och Mimi

 

Här stötte vi på Mimi, Richards mamma. Hon hade skjutsat ner Dennis och Richard inför det här och kvällens nästa event och passade samtidigt på att titta på utställningen.
 
 
2643s Blankt och fint
 
 
2646s Rekordbilar
 
 

2647s Ännu en roadster

 

 

2666s Vilopaus

 

Här har dom unga herrarna tagit sig en välförtjänt vilopaus. Undra om dom har tagit hjälp av någon stylist för att bli så samstämmiga i färgvalet.
 
 

2681s Mycket motor

 

Ja, nu har ni fått en liten överblick över den upplevelsen. Som jag skrev lite längre upp i inslaget så finns massor av vidare information på museets hemsida.

 

Tack och hej

 

Lennart


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0